el Club d'Atletisme de La Garriga

Curses Les Tortugues

 
 

Ànimes del purgatori

logo animes marge

Cursa de Muntanya Les Ànimes del Purgatori.

Cursa Nocturna que organitzem al juny pels voltants del parc del Montseny.

Una prova per a tots els runners amb dos recorreguts de 7k i 14K per senders, camins i pistes, que faran les delícies dels corredors especialment dels més aventurers, que gaudeixen corrent per la muntanya.

Llegir més...

Sant Silvestre

SANT SILVESTRE 16

VIII  Sant Silvestre.

Dia 31 de desembre a les 17.30 hores. Aquest any 2017 arribem a la VIII edició.
És una cursa de caire festiu. No hi ha classificacions. La filosofia és només gaudir de l’esport l’últim dia de l’any. És una cursa amb pocs corredors.
És una cursa solidària amb el Banc d'aliments de La Garriga 

Llegir més...

Les Tortugues 1 Maig

2017 Us esperem  l’1 de maig .  La clàssica té una distància de 14 quilòmetres. El recorregut és molt ben valorat pels atletes participants. Passem pel centre del poble i anem a buscar boscos, camps, camins i corriols que envolten el nostre poble. La Garriga és una població privilegiada tant pel seu clima com pel seu magnífic entorn. Acabem amb un bon esmorzar per recuperar les forces perdudes. I garantim un bon ambient.

L’any 2012 vam afegir un recorregut de 7 quilòmetres perquè la gent que començava pogués participar a la cursa amb un recorregut menys exigent, però no per això menys recomanable
També tenim la gran satisfacció de ser una de les poques poblacions que organitza el mateix dia curses pels nostres atletes més joves, que va des dels 3 anys fins els 14 anys. És un esforç addicional però creiem que és molt important dedicar els nostres esforços a invertir en el nostre jovent que és el nostre futur.

Llegir més...

Duatló Familiar

DUATLO 2016 FAMILIAR

DUATLÓ FAMILIAR 

 

Creat per la secció de Triatló del C.A. Les Tortugues, té lloc al mes d'abril.

El nostre objectiu és donar a conèixer els entorns del nostre poble tot promocionant una activitat esportiva cada cop més coneguda.

Hem triat aquest format per poder gaudir d’una jornada esportiva en família, compartir emocions i objectius esportius amb els fills i promoure un estil de vida saludable. No hi ha podis en aquesta cursa, tots son guanyadors!

VÍDEO DE L'EDICIÓ 2016 dels amics de la Jornada del Vallés