el Club d'Atletisme de La Garriga

LES ÀNIMES DEL PURGATORI

17862437 798930603618006 6384371303213310982 nOBERTES LES INSCRIPCIONS !!!!!!!

Una de les poques curses de muntanya nocturna amb una trajectòria ja consolidada amb sortida i arribada a l’emblemàtica localitat d’Aiguafreda.
– Cursa que es fara el dia 17 de juny pels voltants del parc del Montseny, aquest any pateix algunes modificacions importants.
– El club d’atletisme Les Tortugues (secció muntanya), des d’aquest any serà l’encarregada d’organitzar l’esdeveniment.
– El club d’Atletisme de les Tortugues (secció muntanya) compta amb corredors experimentats que coneixen pam a pam l’àrea, donant un valor afegit a la cursa que permetrà una visualització des del punt de vista del corredor.


– Una prova per a tots els runner amb un sol recorregut de 6 i 14 Kms per senders, camins i pista, que faran les delícies dels corredors especialment dels més aventurers, que gaudeixen corrent per la muntanya.
– La cursa disposarà de dos avituallaments i en finalitzar podran recuperar les forces amb un entrepà de botifarra recent feta.

– A la nostra web: “www.lesanimesdelpurgatori.lestortugues.cat” en breu es podrà accedir al bonic recorregut (track), inscripcions i tota la informació referent a la cursa.

– Des del club de atletime de les Tortugues (secció Muntanya) estem preparats per garantir
l’espectacularitat del recorregut i la immillorable gestió de la mateixa.

No deixeu escapar aquesta oportunitat de conèixer el territori fent esport.

Salut i kms